MENS SYSTEEM VEILIGHEID TECHNIEK
Is hoogwaardige kwaliteit voor u de gewoonste zaak van de wereld? Of is dat wat u nastreeft? Dan bent u bij Limpens & Partners aan het goede adres.
Kwaliteit is niet van papier. Kwaliteit schuilt gewoon in het dagelijks werk. Wij helpen u om die 'alledaagse' kwaliteit meetbaar en stuurbaar te maken. Dat doen we met uw missie als uitgangspunt en uw medewerkers als dragers van het kwaliteitssysteem.

Wij begeleiden organisaties bij het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen. We werken daarbij met beproefde instrumenten, die we op maat bij de klant implementeren.

Het managen van kwaliteit is al 15 jaar de core business van Limpens en Partners. Samen met onze klanten zoeken wij naar een werkbare balans tussen Mens, Veiligheid, Systeem en Techniek. In dat rijtje staat de Mens niet toevallig vooraan. Het werk van onze klanten draait om mensen. Daarom voert de menselijke maat in onze aanpak de boventoon.

 

Ook de systeemkant kent voor ons geen geheimen. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van HKZ-certificatieschema‚Äôs en NEN-EN-ISO 9001. Met onze gebruiksvriendelijke software wordt het beheren van het kwaliteitssysteem een plezier. 

Daarnaast is LEAN management een aanvulling op reeds ingezette verbeterprocessen.LEAN richt zich op verspillingen in uw werkproces. Wij begeleiden u om verspilling binnen uw organisatie te minimaliseren om waarde voor de klant te maximaliseren.


Kennismaken? Graag!

Profiteer van onze jarenlange ervaring en benut de praktische instrumenten die wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Wij kijken uit naar een spoedige kennismaking!

Cursusaanbod
Samen met LENS business software hebben wij ons cursusaanbod uitgebreid om u nog beter te ondersteunen bij het onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem. Klik hier voor meer informatie