TRAINING

CONTINU VERBETEREN, EEN INTRODUCTIE IN LEAN

 

DOEL

Tijdens deze training maken de deelnemers kennis met de principes van LEAN management. Iedereen die met kwaliteit bezig is, heeft het over continu verbeteren, maar hoe doe je dat nu eigenlijk in je eigen organisatie.

 

DOELGROEP

De training is bedoeld voor kwaliteitscoördinatoren, kwaliteitsfunctionarissen, managers en alle medewerkers die zich bezig houden met het continu verbeteren van de organisatie.

 

PROGRAMMA

Tijdens deze eendaagse training gaan we in op de vraag: ‘Hoe kunnen wij continu verbeteren in onze organisatie effectief invoeren?’

Aan de hand van de LEAN-elementen gaan we het continue verbeterproces analyseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de basisprinicpes van LEAN. Door middel van een simulatiespel in de ochtend leren de deelnemers hoe LEAN management werkt. In de middag wordt het begrip Kaizen verder uitgewerkt en wordt er geoefend met het uitvoeren van een Kaizen voor situaties uit de eigen organisatie.

 

EFFECT EN RESULTAAT

  • Kennis over de basisprincipes van LEAN management
  • Opstellen van een waardestroom
  • Inzicht in verbetermogelijkheden in de eigen organisatie

 

KOSTEN

€ 300,- per persoon (exclusief BTW). Indien u met meerdere personen van dezelfde organisatie deelneemt, krijgt u 10% korting. Inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.


CONTACT

Bent u geïnteresseerd in deelname? Laat het ons weten via het inschrijfformulier en wij nemen contact met u op.

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de cursus op locatie te verzorgen waarbij het programma op uw wensen wordt afgestemd.

Cursusaanbod
Samen met LENS business software hebben wij ons cursusaanbod uitgebreid om u nog beter te ondersteunen bij het onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem. Klik hier voor meer informatie