TRAINING

INTRODUCTIETRAINING KWALITEIT 

 

DOEL

Het ontwikkelen van een visie over de betekenis van kwaliteit voor de organisatie. In de training wordt concreet gemaakt hoe men handen en voeten kan geven aan het kwaliteitssysteem.

 

DOELGROEP

Deze eendaagse training is bedoeld voor iedereen die met een kwaliteitssysteem werkt of gaat werken, waarbij verbeteren van de werkwijze het uitgangspunt is.

 

PROGRAMMA

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • normen en certificering

  • verschillende verbeterinstrumenten van het kwaliteitsmanagementsysteem

  • uitvoeren en coördineren van verbetermaatregelen (continu verbeteren).

  • vertaalslag naar de praktijk

  

Tijdens de training wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen.

 

EFFECT EN RESULTAAT

De deelnemer heeft een visie ontwikkelt over kwaliteitsmanagement en over het belang van een goed functionerend systeem. Tevens is de deelnemer op de hoogte van de verschillende verbeterinstrumenten en hoe deze in te zetten zijn om continu te verbeteren.

 

KOSTEN

€ 300,- per persoon (exclusief BTW). Indien u met meerdere personen van dezelfde organisatie deelneemt, krijgt u 10% korting. Inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.


CONTACT

Bent u geïnteresseerd in deelname? Laat het ons weten via het inschrijfformulier en wij nemen dan contact met u op.

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de cursus op locatie te verzorgen waarbij het programma op uw wensen wordt afgestemd.

Cursusaanbod
Samen met LENS business software hebben wij ons cursusaanbod uitgebreid om u nog beter te ondersteunen bij het onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem. Klik hier voor meer informatie